SAZNAJE MONDO

KATAI, IPAK, SPREMAN ZA HOFENHAJM! Nove informacije o sastavu Zvezde, ostaju tri štopera!

Autor Milutin Vujičić

Odluka je na Stankoviću...

Izvor: MN Press

Dejan Stanković imao je pravu glavobolju pred prvi meč grupne faze Lige Evrope zbog izostanaka važnih fudbalera, a nakon poslednjeg treninga je bar malo odahnuo.

Aleksandar Katai je došao "rovit" na megdan Hofenhajmu, trener Zvezde nije delovao optimistično na konferenciji za medije, ali će "Magiko" biti spreman da istrči od starta na "Rajn Nekar arenu", saznaje MONDO.

Odluka je samo na Stankoviću da li će ga uvrstiti u startnih 11 ili će ga koristiti s klupe.

Ako na kraju Katai bude starter, onda bi iz ranije najavljenog sastava, koji je MONDO objavio u sredu uveče, "ispao" Njegoš Petrović, a formacija bi ostala 3-4-2-1.

To bi značilo da se Veljko Nikolić pomera na mesto centralnog veznog, odmah uz Sekua Sanoga, dok bi uz Kataija ofanzivnije delovao Srđan Spiridonović. Mesto u napadu rezervisano je za Dijega Falćinelija, a bokovi za Milana Gajića i Milana Rodića.

Stanković bi tako ostao pri ranijem stavu da na meču protiv Hofenhajma odigra sa trojicom štopera, pa bi tako ispred Borjana delovali Eraković, Milunović i Degenek.

Konačnu odluku Stankovića znaćemo negde oko 19.30, a ovo su dve opcije…

OPCIJA 1: Borjan - Eraković, Milunović, Degenek - Gajić, Sanogo, Nikolić, Rodić - Katai, Spiridonović - Falćineli.

OPCIJA 2: Borjan - Eraković, Milunović, Degenek - Gajić, Sanogo, Petrović, Rodić - Nikolić, Spiridonović - Falćineli.

Podsetimo, zbog korona virusa na put u Nemačku nisu krenuli Mirko Ivanić i Gelor Kanga, dok su nedovoljno spremni El Fardu Ben i Željko Gavrić. Od ranije je Ričmond Boaći van sastava pošto se još oporavlja od povrede.

Meč počinje u 21 čas, ostanite uz MONDO pošto ćemo ga pratiti iz minuta u minut.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.