Razvod

SRPSKA LEPOTICA OSTAVILA POZNATOG ŠVAJCARCA: Bila uz njega i kad su pokrali "orlove", ali sad je kraj!

Autor Dušan Ninković

Gotovo je, nakon 12 godina ljubavi.

Izvor: Facebook/mirjanazuber/printscreen

Srpkinja, lepotica, žena fudbalera... E, ovo poslednje više ne važi!

Mirjana Vasović, nekadašnja misica Švajcarske, ali devojka srpskog porekla, razvodi se od Stivena Zubera, fudbalera koji već godinama uspešno nastupa u Bundesligi.

Nekadašnji fudbaler Hofenhajma, a trenutno zvezda Ajntrahta Stiven Zuber (29) i njegova dosadašnja supruga Mirjana Vasović (27) odlučili su da prestanu da žive zajedno.

Ove informacije je za medije u Švajcarskoj i Nemačkoj potvrdila upravo lepotica srpskog porekla, koja je dodala da će sa fudbalerom tima iz Frankfurta, koji je inače reprezentativac Švajcarske, ostati u prijateljskim odnosima.

''Bili smo 12 godina zajedno, od toga pet u braku. Naravno da sam tužna. Bilo mi je prelepo sa Stivenom, zahvalna sam mu i uvek ću pamtiti sa radošću. Ostali smo u dobrim odnosima, iako smo razdvojeni'', rekla je Mirjana za Bild.

Bar već neko vreme ne živi zajedno, pošto je Stiven u Nemačkoj gde mu traje fudbalska karijera, a Mirjana u cirihu.

''Ništa nije zauvek. I uvelo cveće može da bude dobro, a na vama je da li ćete i kako posaditi novo seme'', zaključuje nekadašnja misica Švajcarske.

Zuber je u seniorskoj karijeri nosio dres Grashopersa, CSKA iz Moskve, Hofenhajma, Štutgarta i Ajntrahta, u koji je stigao ovog leta. Na prethodnom Mundijalu, Zuber je u dresu Švajcarske igrao protiv naše reprezentacije. Mirjana Vasović je svojevremeno bila mis Švajcarske, a njena rođena sestra se godinama u Srbiji bavila fitnesom.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.