IZJAVE!

BILI SMO MNOGO OPASNI, ALI... Zvezdini štoperi žale za propuštenom šansom!

Autor Milutin Vujičić

"To nas je preseklo. Primili smo jeftin gol".

Crvena zvezda se borila koliko je mogla i više od sat vremena je držala "nulu" protiv Hofenhajma, da bi posle jednog spornog starta na sredini terena primila gol.

U nadoknadi vremena i drugi za konačnih 2:0 u Zinshajmu.

Zbog "sitnica", kao je to rekao trener Dejan Stanković posle meča, vraća se u Beograd praznih ruku, ali definitivno ima stvari zbog kojih će navijači crveno-belih biti zadovoljni, istovremeno biti i optimisti pred nastavak takmičenja.

"Predstavili smo Zvezdu u dobrom svetlu i iskreno mi je žao što nismo bar bod izvukli iz ove utakmice.Mislim da smo bili izuzetno opasni u prvom poluvremenu, imali smo, po meni, dve-tri ozbiljne prilike. Imali smo i u drugom poluvremenu, Sanogo sam na pet metara glavom, jednom pa drugi put. Znači da smo bili mnogo opasni. Ne znam da li je bio faul kod prvog gola...", zastao je Miloš Degenek u izjavi za RTS.

"To nas je preseklo. Primili smo jeftin gol. Drugi smo primili kada smo svi otišli napred".

Njegov partner iz odbrane Nemanja Milunović bio je istog stava.

"Rezultat nije merodavan. Veći deo utakmice smo taktički odradili jako dobro kao ekipa, pomerali se, igrali drug za druga. Ostaje žal za šansama, ali ovo je Evropa, svaka šansa mora da se iskoristi i to nam je pouka za sledeću utakmicu", kazao je Milunović

"Bilo je dosta dobrih stvari i treba to da prenesemo na sledeći susret".

Zvezda će u narednu utakmicu u Ligi Evropa igrati kao domaćini sledećeg četvrtka protiv Slovana iz Libereca koji je pobedio Gent (1:0).

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.