VREDI POGLEDATI

NOVA KOMEDIJA U PRVOJ LIGI SRBIJE: Smešan autogol o kom se priča, igraču Radničkog "ušla voda u uši" (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Eto, i to smo videli ove sezone u drugom po snazi rangu srpskog fudbala...

Izvor: YouTube/Prvaliga Srbija

Prva liga Srbije s vremena na vreme baš ume da nam podari neke zanimljive momente.

Nedavno smo pisali o tuči na utakmici Kolubara - IMT, imali smo i golmana Vranja koji je loptu bacio u svoju mrežu, a sada je u centru pažnje Radnički iz Kragujevca!

Na njihovom meču protiv Zemuna desilo se nešto što niko nije očekivao - gol primljen posle komične greške odbrane.

U meču u kojem je Radnički 1923 slavio 2:1, sve je počelo loše po domaće pošto su Zemunci bili ti koji su stigli do prednosti. I to ničim izazvani!

Radi se o 12. kolu Prve lige Srbije, u meču odigranom u nedelju, a Miloš Vidović je bio taj koji se našao u centru zbivanja.

Defanzivac Radničkog nije uspeo da primi loptu koja mu je prvo prošla ispod noge, potom nije znao šta će sa njom, pa je rešio da je vrati golmanu svog tima.

Ipak, Vidovićeva lopta za Lazara Raičevića bila je poprilično panična, pošto je Aleksandar Križan iz tima Zemuna vršio pritisak na njega.

I iz takvog paničnog poteza rodio se komičan autogol, pošto ni golman Raičević nije mogao da zaustavi loptu pre nego što je ušla u njegov gol!

Zemun je tako poveo 1:0, ali su na kraju izgubili, posle dva pogotka Vladimira Ćirovića. Radnički se tako sa 32 boda učvrstio na prvom mestu Prve lige Srbije, dok je Zemun tek 15. sa 11 osvojenih bodova.

Komičnu scenu pogledajte na videu ispod od 3:05.

Radnički 1923, autogol protiv Zemuna
Izvor: YouTube/Prvaliga Srbija

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.