Sjajna igra Radničkog

ĐUMI POSLE POBEDE NAD SVOJIM PARTIZANOM: Nije mi lako, ali ovi momci su prevazišli sebe!

Autor Nikola Lalović

Trener Radničkog iz Niša Milan Đuričić Đumi je čestitao svojoj ekipi na pobedi nad Partizanom.

Izvor: MN Press

Radnički iz Niša je savladao Partizan u derbiju 12. kola Superlige 1:0. Golom Dušana Pantelića domaći tim je uspeo da dođe do tri boda protiv favorizovanih crno-belih.

Trener Nišlija Milan Đuričić je posle pobede istakao da mu nije lako posle ovog meča. On je donedavno bio u Partizanu, gde je bio asistent Sava Miloševića.

"Da vam kažem, nije mi lako, Vodim ovaj tim, lepa je pobeda,, sjajni su ovi momci, ali nije mi lako. Uvek kada igram idem da pobedim i to je sportski i to je ljudski. Partizanu želim da pobedi sve utakmice do kraja osim naravno protiv Radničkog", rekao je Đuričić. 

Čestitao je svom timu i ocenio da je Radnički igrao preko svojih mogućnosti na ovom meču.

"Ovaj tim mora još mnogo da uči, ovo je jedan dodatni stimulans, možda smo danas prevazišli sebe", dodao je Đuričić.

On je otkrio da je strelac gola Dušan Pantelić mogao biti zamenjen pre postizanja gola.  

"Znali smo da će ovo biti takva utakmica, jer uvek su utakmice ova dva tima zanimljive. Partizan je bio favorit. Mislim da smo bili disciplinovani. U prvih 25 minuta smo sve kontrolisali, Partizan je potom vratio utakmicu, u nastavku bili za nijansu bolji i situacije koje su imali da su morali da iskoriste. Mislim da je Ristić prelomio meč kad je izvukao onaj jedan udarac u rašlje. Za Pantelića je bila dilema da li da ga menjamo, ali on je odlučio kad da izađe. Već je na poluvremenu dobio udarac... Nekad u fudbalu treba imati i sreće. Što se tiče Pantelića, deluje da nije dobro. Dobio je ozbiljan udarac u prvom poluvremenu, u stopalo. Moraće da snimi, da mu prvo spadne i otok. Treneru Stanojeviću i Partizanu želim sve najbolje", zaključio je trener Radničkog. 

Posle pobede nad Partizanom Radnički se popeo na šesto mesto na tabeli sa 21 bodom. Ovom pobedom preskočili su Voždovac, Mladost iz Lučana i Čukarički. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.