Krupne reči

BIVŠI ŠTOPER ZVEZDE KRITIKUJE KLUB: Šta to crveno-beli nisu smeli sebi da dozvole?

Autor Dušan Ninković

Igrao je protiv Slovana iz Libereca, a navijači ga pamte po nekim drugim mečevima.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda će u četvrtak igrati drugo kolo grupne faze Lige Evrope. Protivnik u Beogradu će biti Slovan, a protiv ove ekipe su crveno-beli već igrali u Evropi.

Bilo je to prilično davno, 2006. godine, kada je deo tima bio i Đorđe Tutorić. Nekadašnjem defanzivcu se ne sviđa trenutni tim crveno-belih.

Nekadašnji štoper Zvezde najavljuje utakmicu u Ligi Evrope, ali otkriva i probleme koje ima srpski šampion.

''Brine me što u ekipi Zvezde nema dovoljno fudbalera mogu da uđu sa klupe i odigraju jednako dobro kao ovi iz prvog tima. Klub takvog renomea to nije smeo sebi da dozvoli'', rekao je Đorđe Tutorić za Informer.

Prethodnih nedelja je Dejan Stanković imao problema sa sastavljanjem tima, pa je zbog toga čak i menjao formaciju za Hofenhajm. Samo neki od igrača koji su bili van stroja su Gelor Kanga, Mirko Ivanić i Ričmond Boaći, a roviti su bili El Fardu Ben, Željko Gavrić i Aleksandar Katai.

Đorđe Tutorić je Zvezdino dete i u klubu je bio od 2002. do 2008. godine, a i sezonu 2009/10 je proveo u crveno-belom dresu. Tokom karijere je nosio dres Kodžaelija, Ferencvaroša, Novog Pazara, Atiraua i Ermionidasa.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.