JASNO I GLASNO

"MISTER" NAS JE BAŠ ZATEGAO: Degenek objasnio kako je Zvezda razbila Slovan!

Autor Milutin Vujičić

Najveća pobeda u dosadašnjem delu Stankovićeve karijere.

Izvor: MN Press

Fantastična igra Crvene zvezde i prva pobeda u grupnoj fazi Lige Evrope ove sezone!

Pet golova na "Marakani", a moglo je da ih bude još više. Napadala je Zvezda u talasima i zasluženo je došla do ubedljivog trijumfa nad Slovanom, a Miloš Degenek je i sam priznao da nije očekivao toliko ubedljivu pobedu posle meča.

"Trener nas je baš ozbiljno zategao, znali smo da nas čeka teška i borbena utakmica, ali nismo očekivali da ovako ubedljivo slavimo", rekao je reprezentativac Australije.

Zvezda je povela na samom startu meča preko Bena, dvostrukog strelca iz prvog dela, dok su u nastavku pogađali još Gajić, igrač utakmice Katai, odnosno Falćineli za konačnih 5:1 na praznoj "Marakani" koja bi se tresla da je bilo publike.

"Otvorili smo na pravi način i zasluženo smo pobedili danas. Naš mentalitet je bio presudan i naša grupa što smo svi složni i drugari, ginuli smo jedan za drugoga".

"Mister je imao idealan 'gejm plan' i sve smo ispoštovali. Očekuje nas svakako teška utakmica protiv Genta i idemo na pobedu", dodao je štoper Crvene zvezde istakavši u prvi plan trenera koji je meč morao da prati sa tribina.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.