Na prinudnom odmoru

LIVERPUL NASTAVLJA DA STRAHUJE, VAN DAJK NEĆE USKORO: Klopov lider operisan, ne znaju kad će na teren!

Autor Tamara Ranković

Sve je prošlo kako treba, ali "redsima" slede problemi.

Navijačima Liverpula se ove vesti neće dopasti.

Holandski reprezentativac Virdžil van Dajkpodvrgnut je operaciji prednjih ukrštenih ligamenata kolena i čeka ga višemesečna pauza, saopštili su iz redova šampiona Engleske.

Van Dajk se povredio 17. oktobra na "Gudisonu", tokom gradskog derbija sa Evertonom(2:2), posle starta golmana "karamela" Džordana Pikforda.

Fudbaler se nakon te utakmice oglasio na Instagram profilu i poručio da veruje da se sve dešava sa razlogom, i da će se vratiti bolji i jači nego pre. Zahvalio se svima na podršci, a istakao i da će biti uz svoj tim.

"Vratiću se", kaže Holanđanin.

"Van Dajk će se odmah koncentrisati na početak rehabilitacije uz podršku klupskog lekarskog tima. Za sada nije poznato kada će se Holanđanin vratiti na teren", navodi se u saopštenju Liverpula, preneo je Skaj.

Trener Jirgen Klop ima problema sa povredama defanzivaca, pošto se u sredu tokom utakmice sa Mitjilandom (2:0) povredio i Fabinjo.

Fabinjo je u timu zamenio Van Dajka za utakmice sa Ajaksom i Šefild junajtedom, a u sredu je posle pola sata morao da napusti teren zbog povrede tetive.

(MONDO/Beta)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.