Oborio rekord

LALATOVIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Neka sada neko drugi juri moje rekorde!

Autor Nikola Lalović

Trener Vojvodine Nenad Lalatović je oduševljen igrom svog tima u meču sa Bačkom.

Izvor: MN Press

Vojvodina je u bačkom derbiju na startu 13. kola Superlige savladala Bačku 3:1, a trener Novosađana Nenad Lalatović je ovom pobedom ušao u istoriju kluba. 

Ovo je bio 62. trijumf Lalatovića na klupi Voše i tako je postao stručnjak sa najviše pobeda na klupi Vojvodine. Posle meča je izrazio oduševljenje ovom pobedom. 

"Veoma sam zadovoljan što sam napravio ovakve rezultate. U stvari, nisam ih sam napravio nego dve generacije igrača koje sam trenirao. Do sada sam ja jurio nečje rekorde, a srećnim i ponosnim čini me što će neko drugi sada juriti moje rekorde. Uvek sam se dokazivao i svima sam pokazao da se ne bojim i da verujem u sebe i svoj rad. Ponosan sam na svoj stručni štab, ekonoma, ljude koje spremaju hranu, svi su oni zaslužni što smo ovde gde smo. Bačka je nezgodan protivnik i vidi se trenerska ruka Dejana Rađenovića. Ušli smo jako, sa velikom željom da pobedimo i da odbranimo drugo mesto. Bežimo Partizanu šest bodova, a Zvezda nam beži tri boda i to je lep podatak. Lepo je da se još neko uključi u borbu za titulu, ne samo Zvezda i Partizan", rekao je Lalatović.

Njegov kolega na klupi Bačke Dejan Rađenović mu je odmah čestitao na sjajnom uspehu. 

"Hteo bih da čestitam Laletu pre svega na osvojenom kupu i želim mu što više bodova i što bolje mesto na tabeli. Vojvodina je jedina ekipa koja je ove godine nadigrala OFK Bačku. Naročito u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu oni su malo spustili loptu. Moji igrači moraju da se ugledaju na neke igrače, kao što je Drinčić, koji je veliki profesionalac", rekao je Rađenović. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.