VELIKA ODLUKA

KANGA IGRA, VRAĆA SE BOAĆI? Stanković opet menja pola tima, potreban odmor za Gent!

Autor Milutin Vujičić

Izgleda da će Stanković opet rizikovati...

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je u četvrtak odigrala najbolji meč u Stankovićevoj eri i ubedljivo pobedila Slovan (5:1), ali dobro je poznato da su prvenstvene utakmice posle Evrope uvek nezgodne.

Šampion će gostovati u Surdulici (15.00), protiv svog bivšeg igrača i trenera mlađih kategorija Slavoljuba Đorđevića, a na treneru Stankoviću je da na pravi način rotira tim kako bi imao odmorne fudbalere za važan meč protiv Genta već idućeg četvrtka.

Potrebno je održati distancu u odnosu na Partizan, koji je pobedom nad Mačvom prišao na šest bodova, a u isto vreme omogućiti nosiocima predah između dve evropske utakmice.

"Kada se igra nedelja-četvrtak svi igraju dovoljno i svi su uključeni stopostotno u svu minutažu koju nam utakmice daju. Svi su potrrebni Crvenoj zvezdi i svi moraju da budu maksimalno motivisani", kazao je trener Zvezde u najavi utakmice sa Radnikom.

Istakao je da će sigurno meč početi oporavljeni Gelor Kanga, dok je pitanje da li će biti prostora da se odmore Aleksandar Katai, Mirko Ivanić, Dijego Falćineli...

"Sportski žurnal" najavljuje da će Stanković rotirati mnogo kao i protiv Javora (0:0), pa će tako umesto Rodića igrati Gobeljić, sada već standardno u centru veznog reda očekuje se Petrović, dok će u špicu početi čak Boaći.

Utakmica u Surdulici, gde Zvezda nikada nije izgubila, počinje u 15 časova.

RADNIK: Kostić - Đorđević, Stojanović, Kričak, Stevanović - Jović, Subotić, Bogdanovski, Lukić, Spasić - Makarić.

ZVEZDA: Borjan - Gajić, Pankov, Eraković, Gobeljić - Petrović, Kanga - Spiridonović, Ben, Gavrić - Boaći.

Meč sudi Bojan Nikolić.

(MONDO/Sportski žurnal)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.