Golovima zaslužio transfer

ZVEZDA SPREMILA NOVAC ZA FALĆINELIJA: Već na proleće ga otkupljuju od Mihajlovića!

Autor Nikola Lalović

Dijego Falćineli na proleće postaje igrač Crvene zvezde!

Izvor: MN Press

Došao je na preporuku Siniše Mihajlovića i preporuka je bila sjajna! Dijego Falćineli je dao novu dimenziju u igri Crvene zvezde i za kratko vreme postao je nezamenljiv u startnoj postavi Dejana Stankovića. 

U Superligi je na šest mečeva postigao četiri gola, a u Evropi je proradio već u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Ararata. Dao je jedan gol i u meču sa Slovanom iz Libereca i već sada je ubedio upravu Zvezde da ga otkupi. 

Stigao je Italijan na pozajmicu iz Bolonje, a kako javlja Mocart sport već na proleće će šampion Srbije otkupiti ugovor napadača od Bolonje. Kada je stigao na pozajmicu dogovoreno je da otkup bude vredan milion evra, ali za sada nije poznato da li će to biti cena za Falćinelija. 

Italijan je odmah počeo da pruža sjajne partije u dresu crveno-belih, koji su se mučili sa pozicijom napadača na startu sezone. MilanPavkov i Ričmond Boaći su bili nespremni, El Fardu Ben se ipak bolje snalazi kao vezista, a Nikola Krstović se posle postignutog prvenca u dresu crveno-belih zarazio virusom korona. 

Otkako je Italijan stigao na "Marakanu" problemi sa realizacijom su prošlost. Dao je "dubinu" napadu crveno-belih, omogućio prostor Kataiju, Ivaniću i pre svega Benu da napadaju iz drugog plana, pošto je "vezao" protivničke defanzivce na sebe. 

Ukoliko Crvena zvezda prođe dalje u Ligi Evrope, već bi od novca dobijenog od UEFA mogao da se otkupi napadač iz Italije. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.