Problem

STANKOVIĆEVA BRIGA PRED GENT: Rodić ponovo ne može na teren?!

Autor Dušan Ninković

Levi bek srpskog šampiona ponovo povređen.

Izvor: MN Press

Utakmice protiv Genta u trećem i četvrtom kolu Lige Evrope mogle bi da budu ključne za plasman srpskog šampiona u evropsko proleće. Belgijanci nemaju bod nakon dve runde, a u Srbiju stužu oslabljeni.

To će pokušati da iskoristi Zvezda, ali ni srpski tim neće računati na sve igrače. Ponovo na pauzu mora Milan Rodić.

Fudbaler koji je deo svih evropskih uspeha crveno-belih u prethodne četiri sezone opet ne može da pomogne saigračima.

Kako saznaje i prenosi portal ''24sedam'', male su šanse da će dugogodišnji levi bek Crvene zvezde nastupiti u četvrtak (21:00) protiv predstavnika Belgije.

Rodić se na povredu požalio tokom meča protiv Slovana iz Libereca, a ponovo je u pitanju loža, koja ga muči već dugo. Rodić je na tom meču izašao iz igre u 75. minutu, kada ga je zamenio Marko Gobeljić. Ovog puta je problem što blokatori ne uspevaju da mu umanje bol, pa on ne može da odgovori zahtevima na evropskoj sceni.

Milan Rodić je propustio meč u Surdulici, gde je desno igrao Milan Gajić, a levo Marko Gobeljić, a verovatno će isti slučaj biti i u četvrtak u okviru trećeg kola Lige Evrope. Dejan Stanković ima još nekoliko opcija, a najmanje verovatna je da će medicinski tim uspeti da sanira povredu povremenog reprezentativca.

Konačna odluka o Rodićevom igranju protiv Genta će biti doneta u sredu, nakon dodatnih testiranja.

Van stroja za tu utakmicu će sigurno biti Milan Pavkov, dok su povratničke nastupe u Surdulici upisali Ričmond Boaći i Gelor Kanga, na koje Stanković računa i u četvrtak.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.