Igraće protiv sinovca

BRAT VLADANA MILOJEVIĆA PONOVO U SUPERLIGI: Imaće težak zadatak, mora da izbori opstanak!

Autor Dušan Ninković

Goran Milojević, bivši igrač Crvene zvezde i Partizana, se vraća u srpski fudbal.

Izvor: MN Press

Nekada je Goran Milojević u srpskim fudblaskim krugovima bio poznatiji od brata Vladana. Ali, to se promenilo tokom trenerske karijere.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, koji je svojevremeno direktno prešao u Partizan, sada se vraća u srpski fudbal i imaće tešku misiju. Plan je da sa ekipom Bačke izbori opstanak.

Nakon što je u srpskom fudbalu već trenirao Železnik, Radnički Obrenovac, Smederevo i BSK iz Borče, Goran Milojević je postao trener OFK Bačke iz Bačke Palanke!

Dosadašnji selektor Filipina, koji je radio i na Kipru, u Crnog Gori, ali i Španiji i Slovačkoj, preuzima ekipu u veoma teškom trenutku. Zadatak do kraja sezone je jasan, a to je opstanak u elitnom rangu srpskog fudbala.

Goran je kao igrač ostavio dubok trag u beogradskim večitim rivalima, a zatim je uspešno branio boje Majorke u Španiji. Pored toga je igrao i u Francuskoj i Meksiku.

Ekipa Bačke je nakon 13 odigranih kola na pretposlednjem mestu tabele, sa samo sedam osvojenih bodova. Ove sezone iz elite ispada čak šest ekipa, pa je pred Goranom Milojevićem naporan rad. 

Situacija će biti zanimljiva i kada ekipa Bačke bude igrala protiv Voždovca, pošto će tada Milojević za protivnika imati sinovca Nemanju, Vladanovog sina koji je ovog leta stigao na krov tržnog centra.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.