Igraće!

DUŠAN TADIĆ NEMA KORONU: Srpski fudbaler potvrdio dobre vesti!

Autor Dušan Ninković

Ofanzivac srpskog nacionalnog tima ima antitela jer je već preležao virus.

Izvor: MN Press

Srpski fudbaler Dušan Tadić je na ponovljenom testiranju u Amsterdamu dobio negativan test na korona virus.

Ukratko, to znači da će biti na raspolaganju reprezentaciji Srbije 12. novembra, na meču protiv Škotske, kada će se naši najbolji fudbaleri boriti za plasman na Evropsko prvnestvo.

Kao što je u svojoj izjavi najavio Erik Ten Hag, test koji je uradio Dušan Tadić je bio lažno pozitian, a Danci su pokušali da spreče ulazak u zemlju svima koji su u nekom periodu pandemije preležali virus.

Dušan Tadić je virus imao još ranije, a trenutno ima antitela, što je testiranje i pokazalo.

''Nemam koronu, imam antitela. Sve je u redu'', rekao je Tadić u kratkoj izjavi za SportKlub, pa ga treba očekivati u Beogradu za desetak dana.

Ranije u toku dana se pojavila informacija da je čak 11 fudbalera Ajaksa pozitivno, a u klubu su odmah pretpostavili da nešto nije u redu. Kako je među igračima bilo mnogo onih koji su već preležali virus, ''Kopljanici'' su zakazali novo testiranje.

Sada se u pitanje dovodi i sastav u kom će Ajaks igrati na gostovanju Mitjilandu, pošto još ima dovoljno vremena da neki od najboljih igrača kluba, poput Tadića, Klasena i Onane stignu na utakmicu. To bi bilo veliko pojačanje za tim iz Amsteredama.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.