BRAVO!

"ČOLO" NAHVALIO MARKA NIKOLIĆA: Njegov tim zna šta radi na terenu!

Autor Milutin Vujičić

Moraće dobro da se pripremi za njega...

Srpski trener Marko Nikolić seo je letos na klupu Lokomotive, potvrdio s njom učešće u Ligi šampiona uprkos mnogima koji su sumnjali u njega, a posle dva kola u grupnoj fazi - nikome nije svejedno da igra protiv njegovog tima.

Bajern je teškom mukom došao do pobede (2:1), odigrali su nerešeno protiv Salcburga (2:2), a sada na njihov stadion dolazi slavni Atletiko Madrid.

Biće to sudar trenera slične trenerske filozofije, Marko Nikolić i Dijego Simeone vole da njihovi timovi budu čvrsti u defanzivi, a legendarni Argentinac je pred duel (utorak, 18.55) nahvalio bivšeg šefa Partizana, Vojvodine, Rada, Fehervara...

"Igramo protiv veoma ozbiljnog tima. Svi porazi koje su doživeli nisu bili više od jedan razlike... Oni znaju šta rade na terenu. Probaćemo da igramo po našim pravilima", kazao je "Čolo" pred meč.

"Lokomotiva igra opasne kontrapanade, odlično se brani i zna šta da radi u napadu. To je protivnik zbog koga ste uvek na oprezu, biće nam potrebno mnogo energije da ih pobedimo", dodao je trener Atletiko Madrida.

Tim iz Moskve je upao u težak raspored i zbog utakmica u Ligi šampiona nije pružio dovoljno u prvenstvu Rusije, pa su vezali dva poraza od Volgograda i Sočija (po 2:1).

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.