Fudbal

SRBIJA DEFINITIVNO OSLABLJENA PROTIV ŠKOTSKE: Klub ipak potvrdio ono čega smo se svi bojali!

Autor Nikola Lalović

Srbija će biti oslabljena u meču sa Škotskom.

Finale baraža Lige nacija za ulazak na Evropsko prvenstvo igra se 12. novembra, kada u Beograd dolazi Škotska. Na tom meču Ljubiša Tumbaković neće moći da računa na sve fudbalere sa spiska.

Filip Đuričić neće moći da pomogne “orlovima”, pošto je njegov klub i zvanično potvrdio da je srpski vezista zaražen virusom korona.

“Da bi izbegli netačne informacije u mediima Sasuolo objavljuje da su u prvom timu urađeni testovi i da su zaražena tri prvotimca i dva člana stručnog štaba. Pozitivni igrači su Filip Đuričić, ukas Haraslin i Federiko Riči. Napadač Federiko Riči je bio pozitivan na poslednjem testu, nema simptome i nalazi se u kućnoj izolaciji. Džeremiju Toljanu je poslednji test bio negativan, pa od sutra neće biti u samoizolaciji”, navodi se u saopštenju kluba.

Đuričić je od dolaska u Sasuolo opet u sjajnoj formi i bitan je deo tima Ljubiše Tumbakovića. On je na meču polufinala baraža protiv Norveške bio jedan od boljih na terenu i njegov izostanak će sigurno promeniti planove Ljubiše Tumbakovića.

Ipak u naš tim su stigle i dobre vesti, pošto je iz Ajaksa potvrđeno da Dušan Tadić nije pozitivan na virus korona, pa će biti u timu 12. novembra.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.