VELIKO POJAČANJE

BOMBA - HOLAND IDE U LIVERPUL! Jirgen Klop je sve isplanirao unapred...

Autor Milutin Vujičić

Hoće ga svi, ali...

Izvor: Twitter/ErlingHaaland/Screenshot

Liverpul u napadu ima Roberta Firmina, pojačao se ovog leta Dijogom Žotom koji se pokazao kao pun pogodak, ali imaju plan i da dovedu Erlinga Holanda!

Norveški "vunderkind" potpisao je zimus za Borusiju Dortmund, uprkos bogatijim ponudama, a sve zbog toga što su "milioneri" bili spremni da u ugovor stave posebnu klauzulu. Prema njoj, Holand može da napusti Dortmund u leto 2022. godine za 75 miliona evra.

Upravo zbog toga je Liverpul želeo da prištedi ovog leta, možda je zato i propustio šansu da dovede Tima Vernera iz Lajpciga, pa se spremaju za napad na Holanda za dve godine.

Imaće žestoku konkurenciju jer ga traže još i Juventus, Mančester junajted, Real Madrid...

Ipak, direktor Salcburga, u kom je Holand i napravio ime, otkrio je da će Holand najverovatnije prihvatiti poziv Liverpula, verovatno i jer mu se posebno dopada rad Jirgena Klopa.

"Odlazi u Liverpul, neće se dugo zadržati u Dortmundu, kao što nije ni kod nas. Bez obzira na to, ponosni smo što je bio šest meseci u klubu, prodajemo igrače i investiramo u nove talente kroz skauting", rekao je direktor Kevin Frojnd.

Holand ima 20 godina i ponikao je u Moldeu, potom je prešao u Salcburg za koji je postigao 29 golova na 27 mečeva, dok u dresu Dortmunda ima 24 na 27 nastupa.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.