SKANDAL!

LACIJU PRETI IZBACIVANJE IZ SERIJE A!? Prekršili su korona protokol i kazna bi mogla da bude surova!

Autor Milutin Vujičić

Trojica igrača su sporna...

Lacio je u velikom problemu!

Fudbalski savez Italije pokrenuo je postupa protiv rimskog kluba zbog mogućeg kršenja protokola o korona virusu, a istragu je otvorila i kancelarija tužitelja. Moguće sankcije su svakojake - od novčane kazne, pa čak do izbacivanja iz Serije A.

"Gazeta delo Sport" prenosi da situacija nije imalo navina, pre nedelju dana je počeo haos u Laciju kada su se zarazili Ćiro Imobile, Lukas Leiva i Tomas Strakoša.

Njih trojica nisu mogli da igraju protiv Klub Bruža u Ligi Evrope, ponovo su testirani pred meč sa Torinom u okviru Serije A i bili su negativni, pa su sva trojica učestvovala na tom meču. Strakoša je bio rezerva, a Imobile i Leiva su igrali u nastavku, čak je Italijan i dao gol.

Međutim, UEFA nije dozvolila da njih trojica igraju u Ligi Evrope protiv Zenita, pa je zbog toga rimski tužilac zatražio dokaze o testovima na korona virus zbog sumnje u varanje.

Saslušan je predsednik Klaudio Lotito, kao i klupski lekar Ivo Pulćini, a videćemo kakvu kaznu će na kraju dobiti Lacio koji je možda svojim potezom rizikovao zdravlje igrača, klupskog osoblja i svih drugih koji su bili izloženi zarazi.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.