Ajde, sad!

VREME JE ZA NOVI POSAO POKETINA: Preuzima velikana i napada trofeje, odmah!

Autor Dušan Ninković

Promenjiva forma na početku sezone mogla bi da ih natera na promene.

Izvor: MN Press

Sa Maurisijom Poketinom je Totenhem izrastao u bitan faktor u evropskom fudbalu. Konstantno u vrhu Premijer lige, učešća u Ligi šampiona, pa čak i finale tog takmičenja...

Argentinac je dugo bez posla, od kako je napustio klupu tima iz Londona, a sada je šansa da preuzme tim koji je daleko veći. Poketino je kandidat za klupu Junajteda.

Već dugo se priča o promenama na Old Trafordu, a najbliži odlasku je Ole Gunar Solskjer. Iako je Norvežanin uspevao da upiše neke dobre rezultate tokom trenerskog mandata u klubu čiji je džoker bio kao igrač, njegovim vođenjem kluba niko nije rpezadovoljan.

Mančester junajted je daleko od velikih trofeja, ne igra preterano lep fudbal, a nema ni neku jasnu politiku kako želi da napreduje u narednom periodu. Poketino bi mogao da popravi neke od tih stvari.

Engleski mediji već smenjuju Solskjera, a zna se ko odmah uskače u prvi plan.

Nakon poraza Mančester junajteda od Bašahšehira u Istanbulu, ali i lošeg plasmana u Premijer ligi, Ole Gunar Solskjer je veoma blizu otkaza. To za njega nije nikakva novost, slično je bilo i u nekoliko navrata prethodne sezone, ali su ga pobede u mečevima od kojih se nije očekivalo mnogo spasile.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.