Nije moglo bolje!

“PETARDA” IDEALNA ZA ZVEZDINO PROLEĆE: Scenario u grupi kao poručen za crveno-bele!

Autor Nikola Lalović

Sjajne vesti iz Nemačke.

Crvena zvezda je savladala Gent, a Hofenhajm je odradio svoj deo posla. Nemački predstavnik je vrlo ubedljivo savladao Slovan iz Libereca u drugom meču grupe L Lige Evrope.

Nemci su na svom terenu bili bolji od tima iz Češke 5:0 i sada su ubedljivo prvi na tabeli sa devet bodova iz tri utakmice uz gol razliku 11:1.

Već sada je jasno da je Hofenhajm ubedljivo najbolja ekipa u ovoj grupi, a već sada su na korak od prolaska u nokaut fazu takmičenja. Ovaj rezultat je idealan za Crvenu zvezdu, koja je na svom terenu savladala Slovan 5:1 i tako obezbedila ogromnu prednost u odnosu na tim iz Češke.

Ovakav razvoj događaja znači je Crvena zvezda u mnogo boljoj poziciji od Slovana i Genta i da bi već pobedom u Belgiji nad Gentom mogla da dođe do evropskog proleća!

Potop LIbereca je počeo u prvom poluvremenu, pošto je Dabur postigao golove na asistenciju Skova, prvi u 22. minutu, a drugi u 30.

Grilič je posle sat vremena igre povisio na 3:0 i tako dao do znanja da je sve gotovo. Dva gola Adamjana su samo povisila pobedu Nemaca i pokvarila gol razliku Čeha.

Hofenhajm – Slovan Liberec 5:0

(Dabur 22, 30, Grilič 60, Adamjan 71, 76)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.