Zadovoljan pobedom

TAJNA ZVEZDINE POBEDE - "PLAN A, B I C": Znali smo šta će nam faliti u ključnim momentima!

Autor Nikola Lalović

Nebojša Milošević u drugom meču na klupi Zvezde dolazi do druge pobede.

Izvor: MN Press

Dejan Stanković je sa tribina ispratio pobedu Crvene zvezde nad Gentom u Ligi Evrope. Tim je vodio Nebojša Milošević koji je u drugom meču u kome je vodio tim doneo drugi trijumf crveno-belima. 

Golovima Kange i Kataija crveno-beli su savladali Belgijance, a Milošević je istakao da je ovo bio zahtevan meč.

 “Znali smo da če biti jako jako zahtevna utakmica i takva je i bila. U pripremi utakmice sa Dejanom Stankovićem znali smo da nam nedostaje da budemo kvalitetniji kada bi trebalo da prelomimo utakmicu i to se videlo. Nismo je prelamali", rekao je Nebojša Milošević za Radio-televiziju Srbije.

Baš zbog toga je tim imao nekoliko pripremljenih odgovora na napade protivnika. 

"Pripremali smo A, B i C plan i uspeli smo da neutrališemo neke kvalitete koje rival ima. Mislim da svi momci zaslužuju pohvale, a Dejan Stanković može da bude zadovoljan sa tri boda i sa igrom svih igrača”, dodao je čovek koji je vodio tim umesto Stankovića u ovom meču.

Na kraju je pohvalio protivnika i istakao da je Zvezda na korak od cilja. 

“U momentima kada smo trebali da prelomimo utakmicu imali smo nedostatak koncentracije. Protivnik ima izuzetan individualan kvalitet i pravili su nam ozbiljan problem koji smo uspešno rešili jer so korak bliže našem cilju", zaključio je Milošević

Posle meča oglasio se i heroj pobede Milan Borjan. 

Neverovatna utakmica, stvarno su momci odradili neverovatno posao. Primili smo taj autogol da kažem, a na kraju smo pobedili i došli do tri boda", počeo je Borjan i dodao da tim ne sme da se opušta.

Lepo je to stvarno ali posao nije gotov, moramo u Belgiji da probamo da ostvarimo pobedu i ostvarimo proleće u Evropi", zaključio je kapiten Crvene zvezde. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.