ILI JURI TIRAŽ?

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE PRIČA O RONALDU? "Portugalac ima najmanji koji sam videla! Crv izgubljen u Amazonu..."

Autor Milutin Vujičić

Otkrila je anegdote iz knjige, a zbog opisa mnogi su zaključili da priča o Kristijanu Ronaldu.

Izvor: Instagram/mcpajares

Mari Sielo Paheres je "penzionisana" španska glumica iz "filmova za odrasle" koja je između ostalog nedavno napisala autobiografiju.

U knjizi pod nazivom "Memoari jedne ku**e" ispričala je brojne zanimljive anegdote koje su joj se dogodile tokom glumačke karijere, a na čitaocima je da odluče da li će joj verovati, ili je neke stvari ispričala samo radi boljeg publiciteta.

Tako je atraktivna španska glumica u razgovoru za "Diez Minutos" predstavila knjigu, a u kojoj je otkrila da je spavala sa jednim portugalskim fudbalerom.

Nije otkrila o kome se radi, ali mnogi misle da je u pitanju Kristijano Ronaldo.

"Neću nikad reći ko je u pitanju jer ne želim da mu upropastim život. Imali smo odnose nekoliko puta, ima impresivne mišiće i leđa, ali kada je skinuo bokserice, bila sam šokirana. Bio je tako mali, kao izgubljeni crv u prašumi Amazona", kazala je Mari Sielo Paheres.

Da li je u pitanju preterivanje ili je iskrena?

"Skoro je svanulo i odlučio je da je vreme da idemo u krevet. Kada sam skinula njegove bokserice videla sam najmanji penis u životu. Imao je mikropenis. Da sam htela da mu masturbiram, bila mi je potrebna pinceta, mikroskop i GPS", dodala je nekadašnja zvezda filmova za odrasle i izazvala polemiku u portugalskoj javnosti.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.