Fudbal

DRAMA ZBOG KOJE ĆE LALATOVIĆ BITI LJUT: Vojvodina ispustila DVA gola u finišu - Gornji Milanovac izdržao i ovo!

Autor Mladen Šolak

Uzbudljiva utakmica na "otvaranju" superligaškog kola!

Metalac - Vojvodina 3:3
Izvor: TV Arena sport

Fudbaleri Metalca i Vojvodine odigrali su večeras uzbudljiv remi (3:3) u Gornjem Milanovcu, u prvoj utakmici 14. kola Super lige Srbije.

Vojvodina je povela u 17. minutu golom Momčila Mrkaića, a u 33. minutu izjednačio je Aleksandar Katanić. Novosadski tim je posle toga stekao dva gola prednosti, a strelci su bili Nemanja Čović u 73. i Ognjen Djuričin u 78. minutu.

Ipak, tih 3:1 nije bilo dovoljno za trijumf "Stare dame".

Metalac je smanjio zaostatak u 85. minutu pogotkom Sava Arambašića, a bod ekipi obezbedio je Nikola Grbović golom u drugom minutu nadoknade vremena.

Vojvodina je druga na tabeli sa 30 bodova, pet manje i utakmicom više od prvoplasirane Crvene zvezde. Novosađani imaju četiri boda više i utakmicu više od trećeplasiranog Partizana.

Metalac ima 21 bod na 10. mestu na tabeli.

"Da smo pobedili bilo bi nezasluženo. Ovo je realan rezultat, otvorena igra i jedne i druge ekipe, čestitam Metalcu, čestitam Žarku Lazetiću na sjajnoj postavci, pokazao je da je sjajan trener. Mojoj ekipi ne sme da se desi da na strani date tri gola, a da u poslednjih 10 minuta primite dva gola. Ponavljam, da smo pobedili bilo bi nezasluženo", rekao je Lalatović za TV Arena sport.

Žarko Lazetić je znao da svi očekuju od njega da kaže da je zadovoljan rezultatom, ali...

"Možda zvuči apsurdno, ali ne mogu da kažem da sam zadovoljan rezultatom jer mislim da smo zaslužili više, da smo bili bolji tim na terenu. Primili smo neke čudne golove iz nekih odbitaka, kao da nije bilo sreće, vratilo nam se u tim poslednjim minutima", izjavio je trener Metalca, ekipe koja nije kod kuće izgubila u takmičarskom meču još od 4. septembra 2019. i utakmice protiv Smedereva.

Poslušajte trenere.

(Beta/MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.