sramne scene

OPŠTA TUČA MLADIH FUDBALERKI U LAZAREVCU: Potukle se 15-godišnjakinje na meču razvojne lige! (VIDEO)

Autor Pavle Knežević

Pa zar i vi, deco?

Izvor: Instagram/zfkrad

Poznavaoci fudbalskih prilika u Srbiji znaju da su mlađe lige nepresušni izvor incidenata, ali snimak koji dolazi iz Lazarevca sve je ostavio bez teksta.

Na utakmici ženske razvojne lige između Kolubare i Rada izbila je opšta tuča 15-godišnjih fudbalerki, koje su se udarale, šutirale, čupale za kosu.

Incident je nastao tokom jednog prekida, kada je počelo guranje, koje je ubrzo eskaliralo u opštu tuču. Sudija je takođe bio zatečen i samo je stajao i gledao šta se dešava, duvajući povremeno u pištaljku. Sukob dece na kraju su prekinule klupe oba tima.

Pogledajte:

"Kao akter same utakmice mogu da kažem da je ovo sramota za ženski fudbal", rekla je predsednica ŽFK Rad Suzana Tanasković za Novosti.

"Naše fudbalerke su učene da ne reaguju i da iskuliraju takvu situaciju. Na snimku se može videti da je to naša igračica i uradila. Nakon drugog isuviše nasilničkog odgurivanja, druga naša fudbalerka nije dopustila da neko njenu drugaricu gazi i uletela je u klinč. Da sve bude gore sudije se nisu udostojili da pokušaju da razdvoje devojke već su to posmatrali i činilo se uživali u tom prizoru. Nesumljivo je da će naše fudbalerke biti kažnjene jer nisu do kraja ispoštovale dogovor iz svlačionice. Ova situacija neka im bude za nauk i neka se dalje vode onim 'ko tebe kamenom, ti njega hlebom'", rekla je Tanaskovićeva.

(Mondo/Novosti)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.