Fudbal

SAMO JE JEDNA TEMA ZABRANJENA ZA ŠĆEKU: Partizanov "vezista" je sa reprezentacijom i o jednoj stvari neće da govori

Autor Pavle Knežević

Može i o igrama i rezultatima i reprezentaciji, ali o tome - ne

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana "krckaju" svoj poslednji slobodan dan, pošto se sutra u "Zemunelu" vraćaju treninzima. Naravno, oni koji su tu i koji nisu sa svojim reprezentacijama.

Među njima je i crnogorski reprezentativac Aleksandar Šćekić, koji se u Podgorici sprema za Ligu nacija, ali tema je i nedavna pobeda u Subotici. Može o svemu, samo ne o njegovom golu, kojim je doneo trijumf crno-belima.

Navijači kažu "Kad je teško – Šćekić", ali on ne želi ni da čuje.

"Joj što ja ne volim o tome! K'o da je bitno ko je, bitno je da smo pobedili… Nemojte, molim vas, o tome", kaže Šćekić za sajt kluba.

A o samoj utakmici može…

"Posle par naših kikseva, malo smo pali, ali se brzo vraćamo na pravi put u pravo vreme i dižemo samopouzdanje. Igramo bolje. Mislim, baš u pravom trenutku, jer nas čekaju, rekao bih možda i najvažnije utakmice u ovoj polusezoni", kaže defanzivni vezni crno-belih.

On se nedavno vratio iz povrede, zbog koje nije igrao "večiti" derbi.

"Žao mi je kada propustim bilo koju utakmicu, a ne takvu kao što je derbi. Povreda je bila takva da nisam mogao da igram ni pod injekcijama, jer je sve bilo pod strašnim otokom i podlivima. Bodrio sam ih sa tribina i bilo mi je izuzetno teško da gledam", ispričao je on.

Prava drama je u Ligi nacija, gde Crna Gora i Luksemburg imaju po devet bodova, ali je zemlja Beneluksa prva jer ima zanemarljivo bolju gol-razliku, 6:2 naspram 6:3. "Sokole" čekaju utakmice protiv Azerbejdžana (na neutralnom terenu, u Zaprešiću), a sledećeg utorka i protiv Kipra.

"Imamo još dva meča, nadamo se pobedi, ali ne zavisi sve od nas. Možda uz malo sreće, ako Luksemburg napravi neki kiks budemo i prvi, što svi jako želimo", rekao je Šćekić.

Luksemburg igra protiv Kipra i Azerbejdžana.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.