pa, spektakl!

OVAKAV GOL (SKORO SIGURNO) NIKAD NISTE VIDELI! Zvezdin Ben video pogodak koji će morati fizičar da objašnjava (VIDEO)

Autor Pavle Knežević

Potpuno neverovatno, kakva putanja lopte, kakav felš, šta je ovo?

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Komori pomalo i neočekivano zauzimaju prvo mesto Grupe G u kvalifikacijama za Kup afričkih nacija, a sada su pažnju svetske fudbalske javnosti privukli pomalo neverovatnim golom u duelu sa Kenijom.

Naime, gol kojim je reprezentacija El Fardu Bena iz Crvene zvezde povela je nešto što se baš retko viđa! Možda i nikad, ali nemamo dokaz za to. Garantujemo da ovako nešto niste skoro videli.

Igrao se 26. minut, Jusuf M'Čangama iz Gengana izveo je slobodan udarac, a onda se desilo nešto skoro pa neverovatno. Lopta je krenula u levi ugao gola, preletela živi zid i skrenula u desnu stranu. Golman je bio nemoćan, ali ovo stvarno nije do njega.

Zanimljivo je da je na prvi pogled delovalo kao da je lopta zakačila nekog u živom zidu, ali posle novog gledanja, iz drugih uglova, bilo je jasno da nije i to je sve, uključujući i komentatore ostavilo u čudu! A kako i ne bi?

Pogledajte:

Gol Komora protiv Kenije iz slobodnog udarca
Izvor: YouTube/Africa Champions

Ipak, M'Čangama je u prvom poluvremenu dobio dva žuta i morao je da izađe, a Kenija je u 65. minutu izjednačila preko Masuda Džume.

Na kraju je ostalo 1:1. Komori imaju 5 bodova posle tri utakmice, Kenija ima 3. Egipat ima 2 boda i meč manje i ako slavi sa većom ralzikom od 1 gola protiv Toga, biće prvi.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.