KAD ĆE PREDSEDNIK?

"KOME SMETA JAKA VOJVODINA?": Navijači "stare dame" zabrinuti za klub, oglasili se saopštenjem!

Autor Milutin Vujičić

Čudna situacija u novosadskom klubu...

Izvor: MN Press

Još u julu Vojislav Gajić podneo je ostavku na mesto predsednika Vojvodine, a od tada klubom, u statusu vršioca dužnosti, rukovodi Dragoljub Samardžić, predsednik Skupštine.

Zašto i dalje nema izbora novog predsednika? Razlog je nestabilna epidemiološka situacija zbog koje nije moguće održati sednicu Skupštine, a zbog toga navijači "stare dame" polako gube strpljenje i pitaju se koliko će to još trajati.

"Ujedinjeni navijači Vojvodine" oglasili su se u četvrtak uveče saopštenjem u pod nazivom "Kome smeta jaka Vojvodina?" u kome podsećaju na statut kluba i traže izbore.

"Do dana današnjeg, Klubom se rukovodi mimo Statuta, na šta je u više navrata ukazivao i Šef stručnog štaba - Nenad Lalatović. Rezultati Kluba su na zadovoljavajućem nivou (osvojen Kup Srbije i aktuelno drugo mesto u prvenstvu), međutim stiče se utisak da nekom smeta jaka FK Vojvodina, odnosno da se tendenciozno opstruiše normalan rad Kluba. Na koji drugi način objasniti vanrednu situaciju u Klubu, koja nažalost traje duže od 120 dana. Samim tim, Ujedinjeni navijači Vojvodine, postavljaju pitanje: Kome smeta jaka FK Vojvodina", pitaju se navijači Vojvodine.

Svi oni izražavaju zabrinutost za opšte stanje u klub i dodaju da ne može biti kontinuiranih sporstkih rezultata bez adekvatnih kadrovskih rešenja.

"Apelujemo na celokupnu javnost da shvate ozbiljnost situacije sa kojom je FK Vojvodina suočena, odnosno da se svi uključe u rešavanje problema. Takođe, pozivamo Predsednika skupštine da ispoštuje Statut Kluba i zakaže novu Izbornu skupštinu u najkraćem mogućem vremenskom roku", poručuje se u njihovom saopštenju.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.