Želi da igra

IGRA U REPREZENTACIJI, U PARTIZANU SEDI NA KLUPI: Sada je progovorio o svom statusu u timu!

Autor Nikola Lalović

Štoper Partizana želi šansu.

Izvor: MN Press

Od dolaska u Partizan Igor Vujačić nije nastupio na velikom broju mečeva. Ovaj 26-godišnji štoper stigao je iz Zete na startu prošle sezone, a od tada je nastupio na samo devet mečeva u prvenstvu.

U reprezentaciji Crne Gore je u ovom izdanju Lige nacija standardan u paru sa Stefanom Savićem. Igrao je na dva od tri meča.

Jedini put kada nije bio na terenu Crnogorci su izgubili od Luksemburga. Sada pred meč sa Azerbejdžanom ističe da njegov tim cilja na plasman u B diviziju.

"Spremni smo za meč protiv Azerbejdžana i jedva čekamo da utakmica počne. Odlučni smo u nameri da u preostala dva kola ostvarimo maksimalan učinak, a iskreno se nadamo da će Luksemburg napraviti kiks, da nećemo biti surovo kažnjeni za grešku koju smo napravili protiv pomenutog rivala u Podgorici. Smatram da nam je mesto u B diviziji, ali u ovom trenutku nam ostaje da uradimo ono što je do nas. Da pobedimo u oba meča i da čekamo kiks Luksemburga", rekao je štoper Partizana.

Što se tiče crno-belih, on čeka svoju šansu. Ipak, ukoliko je ne bude dobijao spreman je za novi izazov.

"Igrač sam Partizana, radim, treniram, borim se i čekam šansu. Na kraju prvog dela sezone obavićemo razgovor, pa ćemo videti šta je najbolja opcija. Ono što je kristalno jasno, ni meni, a ni Partizanu ne odgovara da ne budem u timu. Siguran sam da ćemo pronaći adekvatno rešenje, rešenje koje će zadovoljiti obe strane. Međutim, sada sam maksimalno fokusiran na duele sa Azerbejdžanom i Kiprom, nadam se kao i svi u timu, maksimalnom učinku i kiksu Luksemburga. Bilo bi lepo da se u Partizan vratim kao član reprezentacije koja je izborila plasman u B diviziju Lige nacija“, iskren je Vujačić.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.