Fudbal

INCIDENT NA ZVEZDINOJ UTAKMICI: Vođa navijača ušao na teren, prekinuo meč, pa palio baklju na tribini! (FOTO/VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Na terenu je bilo burno, ali i van njega! Navijači uprkos zabrani ušli na "Marakanu" i završili kraj klupe, pa i na terenu.

Izvor: MN Press

Meč Kupa Srbije Zvezda - Zlatibor završen je pobedom crveno-belih posle preokreta (4:2), a susret je obeležilo i nekoliko incidenata navijača koje su zabeležile kamere TV Arena sport i fotoreporteri.

Pred izlazak fudbalera na drugo poluvreme, poznati navijač Zvezde Vladimir Šavija stao je pred okupljene igrače i pričao sa kapitenom Milanom Borjanom, u prisustvu ostalih crveno-belih i trenera Dejana Stankovića.

Tu nije bio kraj.

Dok su crveno-beli gubili 0:1 on je i ušao na teren, što se može videti po fotografijama u medijima.

U tom trenutku je intervenisao Dejan Stanković, zagrlio ga i zajedno sa Milanom Borjanom omogućio da se meč nesmetano nastavi.

Osim toga, na severnu tribinu je puštena grupa od desetak navijača koja je uprkos zabrani prisustva zapalila baklju i navijala.

Mediji pišu da su navijači Crvene zvezde prisustvovali utakmici da bi obeležili desetu godišnjicu od smrti jednog od vođa Delija kome je danas bio posvećen i transparent.

Mesecima unazad navijačima je zabranjeno prisustvo na utakmicama zbog pandemije korone, a podrazumeva se da je u restriktivnom prostoru zabranjeno prisustvo bilo kome osim igračima i službenim licima.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.