BURNO NA JUGU

HAJDE NA POLIGRAF, DA VIDIMO KO PRODAJE MEČEVE: Žestoka svađa trenera i golmana Dinama iz Vranja!

Autor Milutin Vujičić

Saga se nastavlja...

Izvor: MN Press

Dinamo iz Vranja suspendovao je golmana Miroslava Orlića nakon grube greške na meču protiv Zemuna, a za koju "alfa i omega kluba" Dragan Antić smatra da je bila namerna.

"Recko" je svog golmana Orlića, kome to nije prva greška ove jeseni, optužio da namešta utakmica i da voli da se kocka, a ubrzo je stigao i odgovor čuvara mreže koji se prvo nije javljao na pozive, niti se sa ekipom zajedno vratio sa meča protiv Zemuna.

"Insistiram da zajedno odemo na poligraf, pa da se vidi ko je prodao utakmice", kazao je Miroslav Orlić u izjavi za "Sportski žurnal".

Zbog njegovog kiksa u finišu utakmice, Zemun je preokrenuo rezultat i slavio 3:2.

"Primao sam injekcije zbog bolova, jer sam operisao meniskus i nisam se dovoljno oporavio. Plaćao sam i injekcije i tablete, žrtvovao sam se za klub, ali Dragan Antić ubio me je psihički, kao i celu ekipu. Ni u jednu utakmicu nisam ušao sa pozitivnom energijom, osećanje straha bilo je prisutno, nisam smeo da pogrešim, a samim tim da ne dobijemo zarađeni novac", poručio je Orlić.

"Bilo je dana kada nismo imali šta da jedemo, situacija u klubu je očajna, nisam to doživeo nigde gde sam branio. Žao mi je igrača, trpe torturu, a kolegama se javno izvinjavam za treći primljeni gol i želim im sreću u nastavku prvenstva".

Pogledajte još jednom njegovu grešku protv Zemuna!

Zemun - Dinamo 3:2 (sport)
Izvor: Youtube/Prva liga Srbija

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.