VISOKI CILJEVI

OGLASIO SE NEMANJA MATIĆ I NIJE ZADOVOLJAN: Moramo da "ubijemo" utakmicu, moramo bolje

Autor Nebojša Marković

Srpski reprezentativac je sumirao utiske posle pobede.

Mančester junajted se u subotu uveče vratio obavezama u Premijer ligi i uspeli su da upišu drugi uzastopni trijumf u tom takmičenju, nakon što su savladali Vest Bromvič Albion.

Ipak samo 1:0 protiv tima koji je i dalje bez pobede nije dovoljno dobro za "crvene đavole", a ni za jednog od najiskusnijih igrača tima.

Nemanja Matić nije bio baš zadovoljan načinom na koji je Junajted savladao VBA.

Tim Slavena Bilića ne zna za ligašku pobedu još od početka jula, a u Premijer ligi imaju tek tri remija. Sve ostale mečeve su izgubili. Mančester nije briljirao i Matić je toga svestan.

"Kada prvi postignemo gol, moramo da nastavimo i da "ubijemo" utakmicu što je pre moguće, naročito u Premijer ligi. Moramo to da poboljšamo", počeo je Matić za klupsku televiziju.

"Svaki tim ima kvalitet i svaki je opasan. Ovih 1:0 nije dovoljno. Umalo su postigli gol, pogodili su i prečku, tako da su uvek bili opasni. Moramo da se sledeći put postaramo da imamo više koncentracije u napadu i da "ubijemo" meč ranije. Srećni smo sa tri osvojena boda, ali ne i našim izdanjem. Moramo bolje", zaključio je Nemanja Matić.

Bila je to tek prva pobeda za Mančester junajted na "Old Trafordu" u ovoj sezoni Premijer lige.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.