Katastrofalno

BOSANAC ''OTERAN'', JOŠ DVOJICA SUSPENDOVANI: Nikog ne mogu da pobede i to im nije najveći problem!

Autor Dušan Ninković

Katastrofalna situacija u Šalkeu, na svim nivoima.

Izvor: MN Press

Nema mira za Šalke, ni u kakvim okolnostima...

Kada se igraju utakmice, oni ne uspevaju da pobede, kada se fudbal ne igra, oni sebi naprave još veće probleme!

Ekipa Šalkea je trenutno na deobi poslednjeg mesta u Bundesligi,nemaju pobedu u poslednjih 11 meseci i navijači su već tražili odgovore na neka pitanja, ali to joj nisu najveći problemi sa kojima se suočavaju.

Prethodnih dana su se pojavile nove šokantne informacije o događajima u svlačionici. Iskusni fudbaler iz Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević potukao se sa pomoćnim trenerom Naldom.

Zbog toga će njegov ugovor biti raskinut prvog decembra, a veteran će moći da bira gde će da nastavi fudbalsku karijeru. U Gelzenkirhenu su procenili da im nije potreban i da pravi više štete nego koristi.

U problemu su Nabil Bentaleb i Amin Harit koji su do daljneg suspendovani i treniraće odvojeno od ekipe. Njima dvojici se na teret stavlja kršenje klupske discipline, mada u Šalkeu nisu precizirali o čemu se tačno radi.

Govoreći o njihovim slučajevima, sportski direktor Šnajder je istakao da se rastanak sa Bentalebom očekuje najkasnije do narednog leta, jer i pored njegovih fudbalskih kvaliteta nešto na relaciji sa klubom ne štima. Bivši igrač Totenhema verovatno neće želeti da čeka leto već će u januaru promeniti sredinu.

Isto kao što je to uradio tehnički direktor Šalkea, Mihael Reške. Zbog različite vizije za razvoj kluba, on je odlučio da napustio funkciju koju je do sada imao, pa će pored igračkog kadra tim iz Gelzenkirhena morati da se pojača i u kancelarijama.

U ekipi za koju nastupa srpski defanzivac Matija Nastasić ove sezone su važnu ulogu imala sva trojica problematičnih fudbalera. Vedad Ibišević je igrao na pet mečeva, Amin Harit je nastupio sedam, a Nabil Bentaleb osam puta.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.