Strašno!

TUŽNE VESTI SAZNAO NA INTENZIVNOJ NEZI: Maradonin sin u teškom stanju!

Autor Dušan Ninković

Jedno od vanbračne dece legendarnog fudbalera je u bolnici.

Izvor: MN Press arhiva, (MN Press - T.Mihajlović)

Svet je ostao bez jednog od najboljih fudbalera svih vremena. Napustio nas je Dijego Armando Maradona, a to je izazvalo tugu u njegovoj rodnoj Argentini, ali i Napulju, gde koji ga obožava.

Jedno od vanbračne dece legendarnog fudbalera je za smrt oca saznalo na najgori mogući način.

Kako prenosi poznati italijanski novinar Tankredi Palmeri, Dijego Junior je na intenzivnoj nezi saznao da je njegov otac preminuo.

Dijego Junior, koji je pokušao da se bavi fudbalom, a zatim bio uspešniji u igranju fudbala na pesku, primljen je u bolnicu zbog komplikacija izazvanih korona virusom. Tokom prethodnih dana njegovo stanje se pogoršalo, a sada su mu stigle i katastrofalne vesti.

Novinari u Italiji su pokušali da stupe u kontakt sa njim i da dobiju izjavu o smrti legendarnog fudbalera, ali je vanbračni sin Argentinca tek tada saznao da je ostao bez roditelja.

Dijego Junior je vanbračno dete Dijega Armanda Maradone iz veze sa lokalnom devojkom dok je nosio dres Napolija. Dugo je trajao proces dokazivanja roditeljstva, ali je Argentinac na kraju priznao kao svoje dete bivšeg reprezentativca Italije u fudbalu na pesku.