NE MENJAMO SELEKTORA!

TUMBAKOVIĆ NIJE SMENJEN - ZA SADA: Podneo je izveštaj na 120 strana, zasedao Izvršni odbor!

Autor Milutin Vujičić

To ne znači da je saga gotova...

Izvor: MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije ne menja selektora. Za sada...

Na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije (FSS), koja je trajala skoro četiri sata, govorilo se i o izveštaju koji je Ljubiša Tumbaković podneo na 120 strana, a za sada nije bilo izjašnjavanja o njegovoj smeni, prenosi "Sport Klub".

O njegovoj smeni spekulisalo se posle poraza od Škotske koji je značio da se "orlovi" neće plasirati na Evropsko prvenstvo, ali posle toga obezbeđen je opstanak u diviziji "B" Lige nacija.

Srbija je remizirala sa Mađarskom, "petardirala" Rusiju (5:0) i ima znakova optimizma, ali...

Ne može da se kaže da je Tumbaković potpuno bezbedan pošto je za 20. decembar zakazana Skupština FSS na kojoj će se razgovarati o kadrovskim pitanjima, a do tada je mnogo toga moguće. Između ostalog, spominje se i kandidatura Vidića koga je podržao Matić.

Podsetimo, uz predsednika Slavišu Kokezu, članovi Izvršnog odbora FSS su još i: Dragan Simović, Novica Tončev, Milan Karadžić, Nenad Bjeković, Miloš Miljanić, Marjan Rnić, Marko Pantelić, Branko Stojaković, Dragan Ilić, Janoš Žemberi, Dragomir Lazović, Dušan Mrakić, Saša Bajčetić i Bojan Pavićević, a većina je bila prisutna na današnjoj sednici u Staroj Pazovi.

(MONDO/Sport Klub)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.