BEZ PROBLEMA

VOJVODINA OPET JURIŠA NA KUP SRBIJE: Lalatović "trgnuo" ekipu posle poraza od Zvezde

Autor Milutin Vujičić

"Stara dama" bolja u novosadskom derbiju.

Izvor: MONDO/Goran Sivački

Vojvodina je pretposlednji učesnik četvrtfinala Kupa Srbije!

Branilac trofeja u masovnijem takmičenju pobedio je Proleter bez većih problema - 2:0 (0:0). "Stara dama" je imala daleko veći broj šansi u gradskom derbiju, a na kraju su pobedu doneli Čović u 61. i Zukić u 93. minutu utakmice.

Vojvodina je povela posle dobre akcije Vukadinovića koju je golom krunisao Čović, da bi u nadoknadi vremena Zukić iskoristio trenutak kada je golman Proletera izašao sa linije. 

"Proleter je čvrsta ekipa i organizovana, lepo se brane, primili su najmanje golova uz Zvezdu. Hteli smo od početka da pobedimo, imali smo šanse koje nismo iskoristili, a poveli smo školskom akcijom. Posle nas je Bog nagradio da damo i drugi...", rekao je Lalatović posle meča.

"Teška utakmica, bio je Proleter dobar u prvom poluvremenu, ponavlja se meč protiv Partizana. Ostavili smo dobar utisak, a nema rezultata... Idemo napred", zaključio je Branko Žigić.

Osim Vojvodine u četvrfinale su za sada prošli još i IMT Novi Beograd, TSC, Spartak, Voždovac, Radnik i Partizan, dok je meč između Crvene zvezde i Rada pomeren je zbog obaveza prvaka Srbije u Ligi Evrope, pa će taj termin naknadno biti saopšten.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.