Da li je ovo moguće?

MESI JE SA ŠEST GODINA IGRAO PRED MARADONOM: Ceo stadion je oduševljeno dočekao Dijega, ali su pre toga videli Lea!

Autor Nikola Lalović

Neverovatan detalj je otkriven.

Poznati engleski novinar Džonatan Vilson, čovek koji je napisao jednu od najboljih knjiga o istoriji argentinskog fudbala "Anđeli sa prljavim licima", otkrio je neverovatan detalj koji povezuje karijere Dijega Armanda Maradone i Lionela Mesija. 

Mesi je ranije pričao o tome da je kao mali gledao Maradonu koji je 1993. godine stigao u njegov matični klub Njuels Old Bojs, ali nije išao daleko u opisivanje svoje rane veze sa Dijegom. 

Džonatan Vilson tvrdi da je upravo na debiju Maradone za Njuels na terenu bio i Lionel Mesi!

Poznato je da je mladi Mesi već od šeste godine nastupao pred utakmice Njuelsa i zabavljao publiku svojim trikovima. Nekada su ga puštali na teren i na poluvremenu, kako bi svojim trikovima zabavio gledaoce. 

A Mesi je imao tačno šest godina kada je Maradona stigao u Njuels. Za sada nema potvrde ove informacije od strane Mesija ili kluba, ali poznati engleski novinar je u prošlosti otkrio mnoge nepoznate stvari iz fudbalske istorije i veoma je poštovan. 

Ukoliko se ovo ispostavi kao istina, to bi možda bila i najfascinantnija slučajnost u istoriji fudbala. 

Maradona je za Nuels odigrao samo pet mečeva, ali to nije sprečilo ovaj argentinski klub da se sa poštovanjem seti legende, kao i da ga sjajno ugosti kada je postao trener Gimnasije. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.