tužan je ovaj niz

TRAJE AGONIJA NASTASIĆA I ŠALKEA: "Rudari" nemaju pobedu već 25 mečeva u Bundesligi!?

Ubedljiv poraz u Menhengladbahu

Rezervni fudbaleri Šalkea morali su da nose maske dok su sedeli na neparnim mestima na klupi za goste na "Vestfalenu", dok se 11 njihovih saigrača borilo "licem u lice" sa najvećim rivalom na terenu.
Izvor: Sascha Schuermann/AFP Pool

Šalke se sredinom januara ove godine borio za Ligu šampiona, a pobeda nad Borusijom Menhengladbah 2:0 smatrala se normalnom. 

Niko nije mogao ni da pretpostavi da će "rudari" posle toga upasti u jamu iz koje kao da nema izlaza. Šalke je nakon toga zaređao čak 25 utakmica bez pobede, koji su "krunisali" novim ubedljivim porazom:

BORUSIJA Menhengladbah – ŠALKE 4:1 

/Nojhaus 15, Vent 36, Tiram 52, Volf 80 – Raman 20/

Bili su "koltovi" apsolutni favoriti u duelu sa Šalkeom i tu ulogu su potvrdili tako da je Borusija stigla do rutinske pobede, dok je Šalke niz bez trijumfa u njemačkoj eliti produžio na 25 utakmica!?

Poveli su zeleno-beli preko Florijana Nojhausa u 15. minutu, ali je ekipa za koju je svih 90 minuta odigrao srpski internacioanalac Matija Nastasić izjednačila pet minuta kasnije preko Benita Ramana.

Ispostavilo se da je ta pogodak samo "razljutio" domaće, koji su do kraja meča postigli još tri pogotka, preko Oskara Venta, Markusa Tirama i Hanesa Volfa. Osim toga propustili su još nekoliko izglednih šansi, pa je Šalke mogao još gore da prođe u Menhengladbahu ove večeri…

(Mondo.ba)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.