Ispoštovao "El Pibea"

BRAZIL SE KLANJAO TEVEZU, KARLOS SE POKLONIO MARADONI: Navijači Boke ovo nisu videli skoro 40 godina! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Sjajan gest iskusnog napadača.

Izvor: Twitter/Goal

Boka Juniors je u prvom meču osmine finala Kopa Libertadores savladala Internasional na gostovanju 1:0, a strelac jedinog gola na tom meču bio je Karlos Tevez. 

Iskusni napadač u Argentini proživljava drugu mladost i jedan je od najboljih fudbalera argentinskog velikana. Sada je u 63. minutu duela sa Brazilcima dao pobedonosni pogodak.

Uspeo je da pogodi iz okreta posle asistencije Salvija, a onda je na fenomenalan način proslavio svoj pogodak. Otrčao je do korner zastavice i skinuo dres, a ispod njega je bila Maradonina desetka! 

Tevez je ispod svog nosio dres Boke iz 1981. godine kada je Maradona prvi put stigao u svoj omiljeni klub. U sezoni 1981/82 je na 40 mečeva dao 28 golova, a to je bio samo početak njegove karijere u Boki. 

Vraćao se još jednom, da završi karijeru u voljenom klubu, baš kao i Karlos Tevez sada. Navijači Boke su tako posle skoro 40 godina mogli da vide dres u kome su zavoleli Maradonu.

 Sličan gest smo nedavno videli od Lionela Mesija, koji je posle pogotka za Barselonu takođe pokazao jedan Maradonin dres.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.