Sjajna partija Olivijea

DAO 4 GOLA, A KOD LAMPARDA JE TREĆI ŠPIC: Počeo da hvali Žirua kada je spakovao kofere!

Autor Tamara Ranković

Francuski reprezentativac odigrao utakmicu za pamćenje.

Čelsi posle utakmice sa Seviljom može slobodno Francuza Olivijea Žirua da nazove herojem.

Poznati napadač odveo je svoj klub do pobede sa neverovatna četiri golai time Čelsiju obezbedio prvu poziciju u grupi E Lige šampiona.

Trener londonskog kluba Frenk Lampard prezadovoljan je učinkom francuskog fudbalera i nakon utakmice u Španiji pohvalio je igru napadača.

"Četiri gola na ovom nivou takmičenja i kvalitet golova... Individualni nastup Olivijea, ali i ekipe u prvom poluvremenu, od odbrane do napada bili su sjajni. Sjajna partija Olivijea", zadovoljno je istakao nekadašnji najbolji strelac Čelsija.

"On je profesionalac! Vidite njegovu statistiku u reprezentaciji Francuske i Ligi šampiona. Nije bio standardan pre nego što sam preuzeo ekipu, ali čim sa došao video sam koliko je pozitivan i želi da trenira", pohvalio je Žirua Lampard i dodao da je zvezda francuske reprezentacije izuzetan primer mladima.

Ugovor mu ističe za šest meseci i izrazio je želju da ode jer ne igra dovoljno...

"On je pravi primer mlađim igračima, kada ne igrate stalno, nastavite dobro da trenirate, a onda dobijete šansu i odigrate kao Olivije protiv Sevilje. Pouzdan je i tačka", odlučno je zaključio Frenk Lampard.

U šestom kolu Čelsi igra protiv Krasnodara. Utakmica je zakazana za 8. decembar.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.