ANKETA!

4 KANDIDATA ZA SELEKTORA SRBIJE: Milojević je "prvi pik", spremno i obeštećenje!

Autor Milutin Vujičić

Interesantna lista imena...

Izvor: MONDO/Goran Sivački/MNPress

Ljubiša Tumbaković nije smenjen na prethodnoj sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije (FSS), ali su njegovi dani na mestu selektora odbrojani. Uskoro će biti razrešen sa te funkcije, a njegovog naslednika izabraće Marko Pantelić koji je skratio spisak kandidata.

Na njemu se sada nalaze četvorica stručnjaka, a prvi "pik" je Vladan Milojević, prenosi "Sport Klub".

Osim njega razmatraće se još Slaviša Jokanović, Veljko Paunović i Ivan Jovanović, koji je novo ime na listi kandidata za selektora, a više se ne spominju Dragan "Piksi" Stojković ili Miodrag "Grof" Božović koji su se prethodnih dana provlačili kroz medije.

Pantelić će do naredne sednice Izvršnog odbora FSS obaviti razgovore sa kandidatima, a onda će predstaviti i konačan predlog.

Zanimljivo je da su od četvorice kandidata čak trojica pod ugovorom sa klupom, pa tako Milojević radi u Saudijskoj ARabiji, Jokanović u Kataru, Paunović u Engleskoj, dok je jedini slobodan Ivan Jovanović koga pamtimo po uspesima na klupi kiparskog APOEL-a.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

To neće predstavljati preterani problem jer FSS je spreman da za Milojevića plati i obeštećenje Al Ahliju, ali naravno ako bivši šef Zvezde bude želeo da preuzme "orlvoe" u osetljivom momentu.

Ne samo da je reprezentacija Srbije ponovo razočarala i nije se plasirala na Evropsko prvenstvo, nego je u poslednjih nekoliko nedelja veoma "vrelo" zbog otvorenog pisma Nemanje Vidića u kome je kritikovao aktuelno rukovodstvo.

(MONDO/Sport Klub)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.