Kompletirano kolo

METALAC GRMI ZBOG PONOVLJENOG PENALA: Lazetić isključen na Banjici!

Autor Dušan Ninković

Rad i Metalac remizirali u zaostaloj utakmici.

Izvor: MN Press

Rad je stigao do izjednačenja na Banjici protiv Metalca i to nakon što je penal šutirao dva puta! Zbog toga je grmeo Žarko Lazetić, trener gostiju iz Gornjeg Milanovca.

Mladi stručnjak na klupi Metalca je u finišu susreta isključen, nakon prigovora, a njegovom crvenom kartonu prethodnio je crveni karton njegovog igrača Antonijevića.

Rad - Metalac 1:1 (0:1)

Gosti su poveli preko Milana Jokića, koji je pogodak posvetio povređenom Ljubiši Pecelju, a domaćin je uzvratio sa bele tačke. Prvo je šutirao Saša Jovanović, čiji je udarac zaustavio Dušan Puletić, ali je kazneni udarac ponovljen. Milan Milanović je promenio izvođača, a Milan Đurić mu doneo bod!

''Nisam zaslužio crveni karton, stvarno je teško ostati imun na sva dešavanja, kako smo primili gol i šta je tome prethodilo. U prvom poluvremenu smo izgledali kako je trebalo, u drugom igrali protiv vetra i mnogih okolnosti. Ponosan sam na igrače. Imamo dobar niz bez poraza, ali smo danas zaslužili pobedu'', smatra Žarko Lazetić.

Posle isključenja na Banjici Antonijević i Lazetić će na pauzu, a najprijatnije iznenađenje prvenstva se sada nalazi na osmoj poziciji tabele.

TABELA: Crvena zvezda 44, Partizan 35, Vojvodina 33, Čukarički 29, Proleter 29, Spartak 27, Voždovac 27, Metalac 25, Mladost 22, TSC 21, Radnik 21, Radnički 21, Javor 18, Inđija 18, Novi Pazar 17, Zlatibor 15, Napredak 13, Rad 13, Mačva 11, Bačka 8.