SVI ZADOVOLJNI!

OBARAMO REKORDE I POVEĆAVAMO KOEFICIJENT: Borjan je opet heroj Zvezde - neće se zaustaviti na tome!

Autor Milutin Vujičić

"Nije mala stvar, nezgodna je grupa", kazao je golman Zvezde.

Milan Borjan.
Izvor: MN Press

Crvena zvezda je izborila proleće u Evropi. U meču protiv Hofenhajma iskoristili su prvu "meč-loptu", pa je i bod bio dovoljan da obezbede nokaut fazu Lige Evrope!

To je 15. put u istoriji Crvene zvezde da su obezbedili prolaz u drugi deo takmičenja, a tek drugi od 1992. godine. Prvi je doneo Vladan Milojević, drugi je delo Dejana Stankovića, a videćemo da li "Mister" može da ih odvede i korak dalje... Za to prvo treba sačekati žreb koji je 14. decembra.

"Ne stajemo, idemo dalje. Pripremamo se za dalje, idemo na pobedu u prvenstvu, pa da probamo da pobedimo i u Liberecu. Moji saigrači i ja obaramo rekorde!", kazao je euforični Borjan.

"Nije mala stvar, nezgodna je grupa. Ostavili smo srce na terenu. Osvojili smo 10 bodova, ali idemo u Liberec da pobedimo i povećamo koeficijent", dodao je kapiten Zvezde koji je imao nekoliko odličnih intervencija protiv Hofenhajma.

Odličnu partiju protiv kluba iz Nemačke odigrao je i Nemanja Milunović.

"Mislim da smo odigrali sjajnu utakmicu, ispunili smo cilj. Žao mi je što nismo postigli gol i pobedili, ali cilj je ispunjen. Prvi dan kad sam došao ovde sam rekao da bih voleo da nastavljam niz. Evo, četvrta godina u Evropi, druga u nokaut fazi... Mislim da će momci i tamo dati sve od sebe. Vrhunski smo iskoristili period iza nas, ovo je plod truda i rada", zaključio je iskusni štoper Zvezde.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.