Nokaut faza

ZVEZDA JE KRVARILA KAO TIM: Počelo je vatrometom, a falili su samo navijači!

Autor Dušan Ninković

Desni bek srpskog šampiona prezadovoljan urađenim poslom ističe da se osetilo prisustvo publike.

Izvor: MN Press

Počelo je vatrometom iza južne tribine stadiona Rajko Mitić, a vatrometom je moglo i da se završi. Svakako, bilo je trijumfalno.

Milan Gajić je, igrao po Stankovićevim rečima igra bez odmora, ponovo bio na visini zadatka, učestvujući uvelikom rezultatu crveno-belih. Obezbeđeno je novo evropsko proleće i to remijem na svom terenu protiv nemačkog Hofenhajma.

Utakmica u petom kolu grupne faze protiv nemačkog predstavnika nije bila nimalo laka. Ali, donela je ono što je trebalo.

''Zaista jedna tvrda, teška utakmica. Mislim da smo i jedni i drugi igrali na rezultat, bez puno prilika. Na kraju je Borjan sa svojim fantastičnim intervencijama, na koje nas je već i navikao, je pomogao ekipi. Krvarili smo od prvog do poslednjeg trenutka kao pravi tim. Uspeli smo da obezbedimo, kolo pre kraja grupne faze, proleće u Evropi i ostvarimo naš zacrtani cilj'', istakao je Gajić.

Fantastičan uvod utakmice priredili su navijači koji su iza juga Marakane organizovali prelepi vatromet za naše igrače.

''Početak je zaista bio impresivan. Osetili smo prisustvo naših navijača kao i na svakoj utakmici. Nažalost nisu tu sa nama, da nas sa tribina bodre. Mislim da bi ovo bila jedna prelepa jesen da su i navijači bili na stadionu. Počinjemo da se navikavamo, nažalost, da igramo bez njih, ali se nadam da će se i to u narednom period promeniti'', podvukao je desni bek Crvene zvezde.