SREĆNA

"SRBIJA SE RADUJE, GLEDAĆE DOBAR FUDBAL": Borjanova supruga oduševljena novim uspehom crveno-belih!

Autor Milutin Vujičić

"Ne očekujem da Milan i saigrači osvoje Ligu Evrope, ali...".

Izvor: MN Press

Milan Borjan nije imao previše posla na meču protiv Hofenhajma, ali je ponovo nekoliko njegovih odličnih odbrana sačuvalo Zvezdi bod i obezbedilo mesto u nokaut fazi Lige Evrope.

Na tribinama nije bilo navijača, ali je Borjana i ovoga puta pratila supruga Snežana. Bila je prezadovoljna nakon što je Zvezda ostvarila još jedan veliki uspeh, kao i što je njen muž ponovo sačuvao mrežu i bio heroj plasmana u drugi deo takmičenja.

"Milan uvek spašava kad je potrebno. Bilo je odlično, nekako je Zvezda lagano prošla grupu. Impresionirana sam potpuno kako je izboreno proleće u Evropi", rekla je Snežana Borjan u izjavi za "Sportski žurnal" i dodala:

"Srbija se raduje, gledaće dobar fudbal".

Interesantno je da nije bila zadovoljna kako je Borjan "ušao" u meč pošto je dugo bio bez kontakta sa loptom, ali mu to kasnije nije napravilo problem.

"Iako sa Milanom provodim dan i noć, uvek me nekako iznenadi. Svaka odbrana bila je neverovatna jer je svaka bila neophodna. Nije mi se svidelo kako je ušao u utakmicu, volim kad u prvih nekoliko minuta uhvati loptu, ali nije bio baš siguran na početku, međutim, posle je opravdao očekivanja i kao kapiten izneo sve što je trebalo", navela je Snežana Borjan.

Na žrebu za nokaut fazu Zvezda neće biti povlašćena, pa tako može da dobije zanimljive rivale.

"Volela bih da bude atraktivan protivnik. Naravno, biće još zanimljivije ako situacija sa korona virusom bude dozvolila prisustvo navijača. Ne očekujem da Milan i saigrači osvoje Ligu Evrope, ali da imaju velike klubove za takmace i da pričamo o mečevima kao što je bilo protiv Liverpula - to očekujem".

(MONDO/Sportski žurnal)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.