"SVAKA ČAST SALETU NA ISKRENOSTI"

"TREBALO DA BUDE 0:0, BILO BI ZASLUŽENO": Stanoje prezadovoljan zbog pobede i Štulića, ali neće da "pametuje"

Autor Nebojša Marković

Trener Čukaričkog čestitao kolegi na iskrenosti.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana su uspeli da u derbiju 17. kola Superlige Srbije ipak stignu do pobede protiv Čukaričkog.

Igrom to možda i nisu zaslužili, a baš tako je nakon meča razmišljao i trener crno-belih.

Partizan je "brđane" savladao 1:0 golom Nikole Štulića, što je bio prvenac za "dete" crno-belih, a odmah posle meča Stanojević je pošteno priznao da njegova ekipa možda i nije zaslužila trijumf.

"Da je bilo 0:0... Generalno je trebalo da bude taj rezultat, bilo bi zasluženo. Teško nam je bilo da damo gol uz vetar, kao što je to bilo njima u prvom poluvremenu. Prezadovoljan sam rezultatom, imali smo mnogo problema pre meča i mnogo mi je drago da je Štulić dao gol i možda tako nagovestio nešto", rekao je Stanojević za TV Arenasport nakon meča.

"Teška utakmica. Čukarički je fizički dominantna ekipa. U prvom nismo dali gol kad smo imali inicijativu i posle toga nam je u nastavku bilo jako teško da igramo uz vetar. Razmišljali smo na poluvremenu da Štuliću damo šansu. Iskoristio ju je na pravi način i srećan sam zbog toga. Sigurno da se kandidovao za mesto u timu", rekao je Stanojević, a potom se osvrnuo na odličnu igru Sume po ulasku sa klupe.

"Suma je doneo to što je trebalo da donese. To su bile naše realne izmene i ispostavilo se da su bile dobre. I sad možemo mi da pametujemo da smo baš tako hteli", sa osmehom u šali zaključuje Stanojević.

Trener Čukaričkog Dušan Đorđević je čestitao treneru Partizana na iskrenosti.

"Svaka čast Saletu na iskrenosti. Imali smo u drugom poluvremenu prilike kada smo stvarno mogli da ih ugrozimo i damo gol. Bljesak igrača kao što je Suma je prelomio utakmicu i rešio meč. Ostaje nam da žalimo makar za bodom, što možda nismo uspeli da iskoristimo neku od naših šansi", rekao je Đorđević.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.