UTISCI POSLE PRVENCA

"HAJDE, DANAS ĆEŠ GA DATI": Mladi napadač Partizana poslušao Stanojevića i doneo pobedu crno-belima!

Autor Nebojša Marković

Bio je to njegov prvi pogodak u seniorskom fudbalu.

Izvor: MN PRESS/.

Partizan je upisao i šesti uzastopni trijumf u svim takmičenjima i tako nastavio sa dobrom formom, iako protiv Čukaričkog pobeda možda i nije bila zaslužena.

To je posle meča protiv Čukaričkog istakao i sam trener crno-belih Aleksandar Stanojević, a glavni "krivac" zašto meč nije završen bez golova bio je Nikola Štulić.

Mladi napadač Partizana je postigao prvenac u seniorskoj karijeri, pogotkom u 86. minutu, kada je svima delovalo da će meč biti rešen bez pobednika.

"Naporno sam radio i trenirao i ovo mi je bio san. Drago mi je što se ostvario i nastaviću da radim još jače i da se namećem treneru. Dok nisam dobijao šansu igrao sam u omladinskom pogonu i nije mi to bio problem. Tamo sam davao maksimum i čekao šansu i evo došla je. Nadam se da ću nastaviti u ovom ritmu", rekao je Štulić nakon meča.

"Svi su mi čestitali, vidim da im je svima drago. Između nas ima jedna jako dobra hemija i drago mi je da smo nastavili ovaj niz pobeda. Sa Sumom i na treninzima jako dobro sarađujem i prošle sezone kad sam debitovao, imali smo jednu dobru kombinaciju, ali je on promašio šansu. Što se tiče "Zeke", sa njim sam cimer, pa dobro sarađujemo i na terenu", pomenuo je Štulić saigrače koji su napravili veliki deo posla kod pogotka Partizana.

Na kraju je mladi napadač otkrio i šta mu je trener Stanojević rekao pre ulaska na teren u drugom poluvremenu.

"Hajde danas ćeš ga dati, uradi nešto", bile su reči upućene Nikoli Štuliću.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.