Ima zamerke

STANKOVIĆ NIJE POTPUNO ZADOVOLJAN: Moramo ranije da zatvaramo utakmice!

Autor Dušan Ninković

Šef stručnog štaba crveno-belih podsetio na probleme.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je pobedila u Užicu. Iako je meč protiv Zlatibora mogao da bude spektakl, videli smo samo jedan gol i tek nekoliko prilika više.

Dejan Stanković je i pred ovaj susret morao mnogo da rotira i prilagođava formaciju igračkom kadru koji ima na raspolaganju, pa smo tako . Zlatiboru čestitam j, sa nekoliko iznenađenja u startnoj postavi.

U nastavku nije bilo prostora za Lazetića, Bačanina ili Krstovića, ali za to su krivi igrači koji su igrali i nisu ''zatvorili'' utakmicu na vreme.

''Teška utakmica. Mnogo je teško posle Evrope, večeras je falilo mnogo koncentracije... Kada dodate umor i rotacije. Mnogo neiznuđenih grešaka. Imali smo prilike da zatvorimo utakmicu, trebalo je to da uradimo. Zlatiboru čestitam jer je izašao da se nadigrava'', rekao je Dejan Stanković.

Trener domaćeg tima Zoran Njeguš je ''sipao'' kompliemente i čestitke na račun gostiju iz Beograda.

''Prvo hoću da čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi, pa onda i na zasluženom plasmanu u evropsko proleće. Neiskustvo mojih igrača, koji nisu igrali Superligu i velike utakmice je presudilo. Traljavo smo branili prekid i primili taj gol. Nismo imali energije i snage. Nisu ovo naše utakmice. Moramo da se usredsredimo na Radnički i na Mačvu u poslednjem kolu'', rekao je Stankovićev nekadašnji saigrač u Crvenoj zvezdi.