OBRT!

VLADANU MILOJEVIĆU SPREMAJU OTKAZ!? Klub je razočaran, sada je njemu spreman ultimatum!

Autor Milutin Vujičić

A rezultati i nisu tako loši...

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Vladan Milojević je prvi kandidat za selektora Srbije i FSS je planirao da za njega plati obeštećenje saudijskom Al Ahliju, ali nove informacije govore da to na kraju možda i ne bude neophodno pošto u klubu nisu zadovoljni njegovim radom.

Nakon poslednjeg poraza od Damaka (4:3), i to nakon što su tri gola primili u završnici, sazvan je hitan sastanak u klubu gde će se govoriti o njegovoj budućnosti.

Saudijski portal "Skaj Sport" prenosi da će prilikom razgovora Vladanu Milojeviću biti predočeno da ima još samo jednu šansu da spase svoj posao, a to je utakmica protiv poslednjeplasiranog Al Nasra, koji je u velikoj krizi, pošto je lane bio vicešampion.

Utakmica se igra u narednu subotu i već može da se nasluti šta će se desiti ukoliko rezultat ne bude pozitivan, što je pomalo i surovo ako se uzme u obzir da je Al Ahli treći na tabeli.

Prethodno je klub posle informacija o interesovanju FSS reagovao i poručio da Milojević neće napuštati klubu Al Ahlija, pa je ovo verovatno i upozorenje drugoj strani da se fokusira na aktuelni posao i ne razmišlja o klupi "orlova".

Milojević je navodno prihvatio poziv reprezentacije Srbije, ali je tom prilikom postavio dva uslova - prvi je da se plati obeštećenje, a drugi da ne radi sa Vladimirom Matijaševićem.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.