Beži odatle

REŠIO JE DA MU POTPUNO UNIŠTI KARIJERU: Trebalo je da bude najveće pojačanje, a trener ga ponižava na svakom meču!

Autor Dušan Ninković

Teški dani u Italiji za Kristijana Eriksena kom Antonio Konte uopšte ne prija.

Kada su se spojili Inter i Kristijan Eriksen, iskusan igrač koji je navikao na igra na nešto zahtevnijem nivou, mnogi su pomislili - to je to! Antonio Konte nije među njima.

Italijanski trener se više ni ne trudi da uklopi Danca u svoj tim, a ono što mu radi poslednjih nedelja uopšte nije korektno. Eriksen je iz utakmice u utakmicu na stubu srama!

Na poslednja tri meča koja je Kristijan Eriksen odigrao za Inter, trener Antonio Konte ga je uvodio ili u sudijskoj nadoknadi ili tek neki minut pre njegon početka! Na tri susreta - ukupno 10 minuta fudbala.

Eriksen je 25. novembra protiv Real Madrida odigrao četiri minuta, zatim je tri dana kasnije protiv Sasuola dobio minut više. Meč protiv Borusije iz Menhengladbaha je presedeo na klupi, a u subotu ga je Konte uveo samo na minut, protiv Bolonje.

Za desetak dana samo deset minuta igre. Ovim mečevima su prethodnili neki na kojima takođe nije imao značajnu ulogu. Zapravo, Kristijan Eriksen je veliku minutažu imao samo u prvom kolu Serije A (79 minuta) i prvom kolu Lige šampiona (64 minuta). Sve ostalo nije ni vredno pomena.

Pričalo se da je Inter spreman da se odrekne Eriksena u januaru, da mu pripremaju povratak u Englesku i da će prihvatiti bilo kakvu ponudu za razlaz. Pominjao se Arsenal, koji je trenutno u katastrofalnoj situaciji, ali...

Kako prodati zvezdu tima koja je na 15 mečeva u sezoni odigrala samo 310 minuta fudbala?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.