DORĆOLCI

LALATOVIĆ HTEO SAMO DŽEJA NA SVADBI: "Voleo je narod, obožavao je da se opusti"

Autor Milutin Vujičić

I trener Vojvodine biranim rečima govorio o pokojnom pevaču.

Izvor: MN Press, Stefan Stojanovic /MONDO

Poznati folk pevač Džej Ramadanovski preminuo je u nedelju u 57. godini, a to koliko je bio omiljen među publikom, kolegama i drugim poznatim ličnostima najbolje govori način na koji se oni opraštaju od njega.

Jedan od onih koje je pogodila smrt trenera je i fudbalski trener Nenad Lalatović.

Aktuelni šef stručnog štaba Vojvodine takođe je sa Dorćola, kao i Džej, pa je pevača upoznao još u igračkim danima u Crvenoj zvezdi i s njim je imao dobar odnos.

"O Džeju imam samo dobre reči. Na Dorćolu smo odrasli i on i ja. Tamo su stasale brojne poznate ličnosti oje su mnogo toga dale za našu zemlju. To što su momci sa Dorćola njemu u čast upalili baklje, sveće i napravili onaj transparent - dovoljno govori kakav je on bio čovek i komšija".

"Svi su ga voleli. Imao je veliku dušu, pomagao je svima. Mnogo je voleo svoj kraj, nikada nije otišao sa Dorćola. Izgubila je mnogo cela Srbija", kazao je Lalatović za "Novosti".

Nenad Lalatović je otkrio i da su povremeno igrali fudbal, dok je insistirao i na tome da mu peva na svadbi.

"Bio je poseban čovek. Pre dvadesetak godina, dok sam igrao u Zvezdi, znali smo da se nađemo na terenu Dorćola, da zaigramo fudbal, mi iz kraja. Voleo je narod, obožavao je da se opusti. Koliko sam ga poštovao kao pevača i kao umetnika pokazuje to da nisam hteo nijednog drugog pevača na svadbi već čoveka sa Dorćola - Džeja", dodao je srpski trener.

(MONDO/Večernje novosti)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.